Απειλές από κουκουλοφόρους καταγγέλλουν εργαζόμενοι στις Σκουριές

Απειλές από κουκουλοφόρους καταγγέλλουν εργαζόμενοι στις Σκουριές Facebook Twitter
0

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν χθες στην Εισαγγελία Πολυγύρου, οι πρόεδροι των τριών σωματείων εργαζομένων στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, αλλά και ο πρόεδρος του Eργατικού Kέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας. Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι τα ξημερώματα, την ώρα που πήγαιναν στις δουλειές τους, δέχτηκαν απειλές από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι τους είπαν να παραιτηθούν από την εταιρεία, «για να τους ξαναδούν τα σπίτια τους».

«Η πρώτη βάρδια ξεκινά στις 5.30 το πρωί. Έξω από την Ιερισσό είχαν στηθεί μπλόκα και περίπου 15 άτομα με κουκούλες και γυαλιά σταμάτησαν τους εργαζόμενους που κατευθύνονταν στις δουλειές τους και τους είπαν: «Θα σας αφήσουμε να περάσετε αλλά όταν σχολάσετε δεν θα μπείτε στο χωριό αν δεν έχετε στα χέρια σας τις απολύσεις σας» αναφέρει στο Thestival.gr ο Άγγελος Δεληγιώβας, Πρόεδρος του Σωματείου Υπογειτών της Ελληνικός Χρυσός.Ο κ. Δεληγιώβας δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι είναι τρομοκρατημένοι και ζητά την προστασία του κράτους. «Εμείς δεν έχουμε δώσει δικαιώματα. Αν θέλουν να διαμαρτυρηθούν, ας πάνε και στον Σαμαρά τον ίδιο. Το ποτήρι έχει ξεχυλίσει. Αν χτυπήσει κάποιος από τους εργαζόμενους θα ξεσηκωθούμε. Σήμερα οι εργαζόμενοι δεν πήγαν στα σπίτια τους. Έμειναν στο ξενοδοχείο, αλλά δεν γίνεται έτσι! Ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν όλα αυτα; Ζούμε σε ελληνικό κράτος; Έχουμε νομοθεσία;» δηλώνει ο κ. Δεληγιώβας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM