Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή κατοίκων για τις Σκουριές

Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή κατοίκων για τις Σκουριές Facebook Twitter
0

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή κατά της εγκυρότητας της κοινής υπουργικής απόφασης η οποία ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για το σύνολο της επένδυσης στα μεταλλεία Κασσάνδρας. Σύμφωνα με το egnatiapost.gr, την προσφυγή είχαν κάνει 81 άτομα, κάτοικοι και φορείς της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, τον Νοέμβριο του 2011, ζητώντας την ακύρωση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Άδικη θεωρούν την απόφαση οι κάτοικοι και ετοιμάζουν συγκέντρωση το απόγευμα στην Ιερισσό προκειμένου να αποφασίσουν τους τρόπους και τις μορφές συνέχισης των κινητοποιήσεών τους.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα το Δ’ Τμήμα του ΣτΕ είχε απορρίψει αίτηση ακύρωσης που είχαν καταθέσει οκτώ σύλλογοι της Χαλκιδικής ζητώντας την αναστολή της υπουργικής απόφασης για τα έργα  εγκατάστασης  των μεταλλείων χρυσού στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και τον καθορισμό του χώρου απόθεσης παλαιών τελμάτων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM