Με βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν άγνωστοι δράστες στο σπίτι μέλους της Χρυσής Αυγής, στις Σέρρες. Η επίθεση έγινε γύρω στις 8 χθες το βράδυ όταν οι δράστες πέταξαν δύο πλαστικά μπουκάλια με βενζίνη που στο στόμιο τους είχαν τοποθετήσει πυροκροτητές.
Πυκνοί καπνοί «έπνιξαν» την αυλή του σπιτιού, χωρίς να προλάβει να εκδηλωθεί πυρκαγιά. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών έχει ξεκινήσει έναν εξονυχιστικό έλεγχο στην περιοχή.
«Πρόκειται για μία πολιτική επίθεση», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΜΠΕ) ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, Θ. Τζαμπάζης, που επεσήμανε ότι «δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός»
Ελλάδα /
Επίθεση με μολότοφ σε σπίτι μέλους της Χ.Α.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Μετρό: Κλειστός ο σταθμός Πανεπιστήμιο - Τι ώρα το συλλαλητήριο για τα Τέμπη σήμερα
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Τόση αλητεία; Δεν ντρέπεστε;» - Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης
Η ξηροφθαλμία μπορεί να υποδηλώνει κάτι σοβαρότερο από έναν απλό ερεθισμό των ματιών
«Μπείτε σε μια βάρκα μαζί με τον παράφρονα Ντε Νίρο»: Ρατσιστική επίθεση Τραμπ σε Ομάρ, Τλάιμπ
Βρέφος με μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο: Σε αναστολή η παιδίατρος - «Ψέματα όσα λέγονται για την άδεια» απαντά