Σέρρες: Σημείωμα στα παιδιά και τη σύζυγό του φέρεται να άφησε ο αγνοούμενος πυροσβέστης

ΣΕΡΡΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών ομάδων σε διάφορα σημεία του όρου Μπέλλες, στις Σέρρες, για την εύρεση του 45χρονου διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνω Ποροϊων, Κωνσταντίνου Γκίνη.

Τα ίχνη του 45χρονου χάθηκαν από το πρωί της περασμένης Τρίτης 23 Δεκεμβρίου.

Το σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο πυροσβέστης

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές φέρεται να έχουν στα χέρια τους ένα σημείωμα, το οποίο ο 45χρονος είχε αφήσει σε τσέπη ενός σακακιού του και στο οποίο είχε γράψει τα ονόματα της συζύγου του και των δυο παιδιών και δίπλα στο κάθε όνομα τη λέξη «σε αγαπώ».

Στο σημείωμα δεν υπάρχει ημερομηνία ενώ εκτιμάται ότι ο 45χρονος το άφησε προκειμένου να το βρει η σύζυγος του.

Παράλληλα εξετάζονται τα ευρήματα από το cloud του smartwatch του 45χρονου πυροσβέστη τα οποία δείχνουν ότι τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνισή του κοιμόταν το πολύ δύο με τρεις ώρες κάθε βράδυ ενώ το βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου είχε κοιμηθεί μόλις μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας πέραν από τις συνηθισμένες διαδρομές που έκανε ο 45χρονος ως περιπατητής στο όρος Μπέλες βρήκαν μέσω του cloud του smart watch μια ακόμα διαδρομή, η οποία δεν ήταν σε αυτές που ακολουθούσε συνήθως και η οποία έχει μπει επίσης στο «μικροσκόπιο» των υπηρεσιών αλλά και των ομάδων που τον αναζητούν.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει τεθεί και το κινητό τηλέφωνο του 45χρονου.

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τις πτυχές της ζωής του κι έχουν μιλήσει τόσο με μέλη της οικογένειας του όσο και με συναδέλφους του στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Με πληροφορίες από thestival

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ