Ρέθυμνο: Έφοδος της αστυνομίας σε νυχτερινό κατάστημα που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους

ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΛΚΟΟΛ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Στο Ρέθυμνο συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (26/12) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, μια 24χρονη.

Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 51χρονου, καθώς αμφότεροι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας προστασίας ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ.

Έφοδος της αστυνομίας σε κατάστημα στο Ρέθυμνο

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης για την πρόληψη και καταστολή του φαινομένου της κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε επιτραπεί η προσφορά αλκοολούχων ποτών σε τέσσερις ανήλικους και συνελήφθη η 24χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για τον 51χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ελλάδα / Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο εισαγγελέας ζητά διευκρινίσεις από τον 21χρονο για τη μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή

Ο εισαγγελέας απέστειλε έγγραφο στον Στέφανο Παπαδόπουλο για να μεταβεί στην Ευελπίδων και να δώσει διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της μηνύσεώς του
THE LIFO TEAM