ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Στην έκδοση έκτακτου δελτίου για την κακοκαιρία που αναμένεται στη χώρα αύριο, προχώρησε η ΕΜΥ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τις τελευταίες ημέρες, πλήθος μετεωρολόγων έχει προειδοποιήσει για έντονα και ισχυρά καιρικά φαινόμενα τα αναμένεται να πλήξουν αρκετές περιοχές της χώρας το Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, τα φαινόμενα αυτά θα κάνουν την εμφάνισή τους από το βράδυ του Σαββάτου και κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα διαρκέσουν μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι περιοχές που προβλέπεται να επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, είναι του Ιονίου, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και της δυτικής Πελοποννήσου.

«Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από αργά το βράδυ του Σαββάτου (27.9.25) μέχρι και το βράδυ της Κυριακής (28.9.25), στο Ιόνιο (περιοχή Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ιθάκης, Λευκάδας), την Αιτωλοακαρνανία και τη δυτική Πελοπόννησο (Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία)» αναφέρεται στο δελτίο της ΕΜΥ, το οποίο θα επικαιροποιείται ανά 24ωρο.

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

AEGEAN – Olympic Air: Δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων λόγω της προαναγγελθείσας απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Ελλάδα / AEGEAN – Olympic Air: Δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης εισιτηρίων λόγω της προαναγγελθείσας απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Oι επιβάτες μπορούν είτε να προχωρήσουν σε αλλαγή εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου, είτε να ακυρώσουν την κράτησή τους και να λάβουν credit voucher για μελλοντική χρήση
LIFO NEWSROOM