Αδωνις: «Ο Τσίπρας δεν έδωσε τα χρήματα από το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ»

Αδωνις: «Ο Τσίπρας δεν έδωσε τα χρήματα από το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ» Facebook Twitter
4

Για μη τήρηση της υπόσχεσης που είχε δώσει ότι δεν θα πληρώσει το «χαράτσι»για ιδεολογικούς λόγους αλλά θα δώσει τα χρήματα αυτά στο ΚΕΘΕΑ, κατηγορεί ο Αδωνις Γεωργιάδης τον Αλέξη Τσίπρα. Ο βουλευτής της Ν.Δ. δημοσίευσε έγγραφο-απάντηση του ΚΕΘΕΑ στο ερώτημα του, αν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τα χρήματα, όπως είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει.  

 

Αδωνις: «Ο Τσίπρας δεν έδωσε τα χρήματα από το χαράτσι στο ΚΕΘΕΑ» Facebook Twitter

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε ο Γεωργιάδης, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, τουλάχιστον επωνύμως, αφού υπάρχουν και ανώνυμες καταθέσεις που δεν μπορούν να ελεγχθούν. Η ανάρτηση της απάντησης του ΚΕΘΕΑ, συνοδεύεται και από ένα σχόλιο από τον βουλευτή: «Ο κ. Τσίπρας ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ το χαράτσι αλλά και δεν έδωσε τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ όπως είχε υποσχεθεί. Μπαταχτσής δηλ;... »

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Με τόσα που συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία 3 χρόνια αυτό βρήκε να καταθέσει σαν ερώτηση στη Βουλή; Χέστηκα αν έδωσε τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ ο Τσίπρας. Ας ασχοληθεί με κάτι πιο "ουσιαστικό" ο Άδωνις όπως οι Lifestyle εκπομπές και οι πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων κι ας αφήσει την πολιτική για άλλους.
τρομερή αποκάλυψη από το ΛΑΟΝΟΥΔΟΥ καρτούν της πολιτικής ζωής. Πράγματι βρήκε μια αναντιστοιχία στα λόγια και τις πράξεις του Συριζαιου Τσίπρα. Μήπως έχει ακούσει κάτι για τα Ζάππεια του νυν αρχηγού του σε σύγκριση με τις σημερινές πράξεις Σαμαρά και τις συνέπειες όλων αυτών στην ελληνική κοινωνία;