Μία άνευ προηγουμένου επίθεση, εξαπέλυσε κατά της βουλευτή Μαγνησίας Ζέττας Μακρή, ο Αχιλλέας Μπέος.
Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Δήμας, πραγματοποίησε επίσκεψη σε σχολείο του Βόλου, παρουσία της Ζέττας Μακρή αλλά και του δήμαρχου της περιοχής, Αχιλλέα Μπέου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ωστόσο, ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε σφοδρή λεκτική επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή, διακόπτοντας τον Χρήστο Δήμα που μιλούσε για την αναβάθμιση των σχολείων μέσα από το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου».
«Υπουργέ μου να κάνετε και 2-3 καινούργια σχολεία γιατί έχουμε μείνει επί ημερών της κ. Μακρή που μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο. Να κάνουμε μερικά καινούργια κτίρια που τα έχουμε ανάγκη», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Βόλου, με τη Ζέττα Μακρή να απαντά πως υπεύθυνος είναι ο Δήμος και πως ο Δήμος Σκιάθου έφτιαξε οκτώ σχολεία, ενώ ο Δήμος Βόλου κανένα.
«Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει η Μακρή από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ», ανέφερε στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος.
«Δεν μας παρατάς, σέβομαι τον Δήμα» ακούστηκε να λέει από την πλευρά της η Ζέττα Μακρή, προσπαθώντας να μη δώσει άλλη συνέχεια στο περιστατικό.
Με πληροφορίες από gegonota.news