Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Ομολόγησαν ο σύντροφος της πρώην συζύγου του καθηγητή και οι συνεργοί του

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Ομολόγησαν ο σύντροφος της πρώην συζύγου του καθηγητή και οι συνεργοί του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν την Πέμπτη οι πέντε συλληφθέντες για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή.

Αργά το βράδυ τις Τετάρτης, οι πέντε προσαγωγές που έγιναν για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του καθηγητή, δηλαδή της 40χρονης πρώην συζύγου του, του 35χρονου συντρόφου της, αλλά και των τριών φερόμενων συνεργών τους, μετατράπηκαν και επίσημα σε συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για την εν ψυχρώ δολοφονία του πριν δύο εβδομάδες, στις 4 Ιουλίου στην οδό Ειρήνης, στην Αγία Παρασκευή, ενώ ο σύντροφός της ως φυσικός αυτουργός.

Η 40χρονη πίεζε τον σύντροφό της να αναζητήσει άτομα που θα μπορούσαν με αμοιβή να τον δολοφονήσουν. Ο ίδιος βρήκε έναν Βούλγαρο, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε δύο ακόμη άτομα, με καταγωγή από την Αλβανία και όλοι μαζί νοίκιασαν το αυτοκίνητο με το οποίο πλησίασαν και εκτέλεσαν τον καθηγητή, τη μοιραία μέρα.

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Ομολόγησαν ο σύντροφος της πρώην συζύγου του καθηγητή και οι συνεργοί του

Ο 35χρονος είναι ο μασκοφόρος που πυροβόλησε τον καθηγητή με πέντε σφαίρες, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα και οι τρεις αλλοδαποί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος αλλά και οι τρεις φερόμενοι ως συνεργοί του, έχουν ομολογήσει στις Αρχές τις πράξεις τους, ενώ η 40χρονη εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, την ίδια ώρα υποστηρίζουν ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι μεγάλες οικονομικές διαφορές από την διαχείριση εταιρειών στην Αμερική, αλλά και η διαμάχη τους για την επικοινωνία με τα δύο παιδιά τους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM