Γιουσέιν Μπολτ και Άλισον Φέλιξ κορυφαίοι αθλητές του 2012

Γιουσέιν Μπολτ και Άλισον Φέλιξ κορυφαίοι αθλητές του 2012 Facebook Twitter
0

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την IAAF στο γκαλά της Βαρκελώνης, οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου, Γιουσέιν Μπολτ και Άλισον Φέλιξ αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές για το 2012.

Πρόκειται για την τέταρτη φορά που ο τζαμαϊκανος άνθρωπος-βολίδα κερδίζει αυτόν τον τίτλο, καθώς η διεθνής ένωση αθλητικών ομοσπονδιών είχε απονείμει το βραβείο, το 2008, 2009 και 2011, στον αθλητή.

Μαζί με τον Μπολτ βραβεύτηκε και ο προπονητής του, Γκλεν Μιλς, για τη σκληρή του δουλειά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Αθλητισμός / Γκρεγκ Πόποβιτς: Αποχαιρετισμός στον θρυλικό προπονητή του NBA που τα έλεγε πάντα «χύμα»

Στα 76 του, και μετά από ένα ισχυρό εγκεφαλικό, ο ιδιοφυής κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ «άψυχο δειλό» και «διαταραγμένο ηλίθιο», αποσύρεται από τον πάγκο για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.
LIFO NEWSROOM