LIVE!

Θεσσαλονίκη: Έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της

Θεσσαλονίκη: Έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Καυστικό υγρό κατηγορείται ότι έριξε στον πρώην σύντροφό της μία 58χρονη από τη Σρι Λάνκα που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια, αντιμετωπίζοντας κακουργηματική δίωξη.

Ο 36χρονος παθών, υπήκοος Μπανγκλαντές, νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

'Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν ο 36χρονος, επιστρέφοντας από την πατρίδα του, έφτασε με πτήση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του στην Κρήτη, όπου ζει και εργάζεται. Στον διεθνή αερολιμένα της Θεσσαλονίκης τον περίμενε η 58χρονη, με την οποία διατηρούσε παλιότερα σχέση αλλά διεκόπη πριν από δύο χρόνια.

Όπως κατέθεσε το θύμα, η γυναίκα ζήτησε να μιλήσουν σε μία προσπάθεια να επανασυνδεθούν, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και ακολούθησε καβγάς. Προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο 36χρονος δέχθηκε να πάει τελικά στο σπίτι της, όπου η συζήτηση οδήγησε σε νέα λεκτική αντιπαράθεση.

Όταν ο άντρας έφυγε από το σπίτι, περί τα μεσάνυχτα, η γυναίκα φέρεται να τον ακολούθησε και στην είσοδο της οικοδομής τού έριξε καυστικό καυστικό υγρό στη δεξιά πλευρά του προσώπου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ένιωσε κάψιμο και απευθύνθηκε σε παρακείμενο κατάστημα όπου κάλεσε σε βοήθεια.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η 58χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου. Εις βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM
Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM