Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 67χρονος εκπαιδευτής ιππασίας για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων μαθητριών του

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 67χρονος εκπαιδευτής ιππασίας για σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανήλικων μαθητριών του Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Στη φυλακή οδηγείται εκπαιδευτής ιππασίας, που καταγγέλθηκε από ανήλικες μαθήτριές του για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Πρόκειται για 67χρονο υπήκοο Γερμανίας, ο οποίος απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου. Η δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερις περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών - εκ των οποίων η μία αφορά στην πράξη του βιασμού.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, κατά τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., τελέστηκαν κατά το προηγούμενο έτος.

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος εκπαιδευτής αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις, χωρίς όμως να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή που του «έδειξαν» το δρόμο προς τις φυλακές.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM