Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Μονακό στο Final Four

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Μονακό στο Final Four Facebook Twitter
0

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε από τη Μονακό. Στο φετινό Final Four της Euroleague, οι δύο ελληνικές ομάδες θα παίξουν τελικά στον μικρό τελικό. 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 68-78 από τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη στον ημιτελικό της Etihad Arena. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να κυνηγούν από νωρίς στο σκορ και παρά την προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη έκανε την τεράστια έκπληξη απέναντι στο φαβορί του β' ημιτελικού της Euroleague, Ολυμπιακό και με τη νίκη της με 78-68 προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Αμπου Ντάμπι. Το βράδυ της Κυριακής (25/5, 20:00) οι Μονεγάσκοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Οι δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στον «μικρό» τελικό του τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 32-35, 51-57, 68-78

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE FINAL FOUR

Αθλητισμός / Μονακό - Ολυμπιακός 82-105:  Οι «Ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη σειρά και πήραν εισιτήριο για Final Four

Με τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, οι «ερυθρόλευκοι» σφράγισαν την πέμπτη συνεχόμενη παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα
THE LIFO TEAM