«Καλημέρα Ελλάδα, τέλος» - Το αντίο του Γιώργου Παπαδάκη μετά από 33 χρόνια

«Καλημέρα Ελλάδα τέλος» - Το αντίο του Γιώργου Παπαδάκη μετά από 33 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ. Γιώργος Παπαδάκης / Glomex
0

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα», μίας εκπομπής που ξεκίνησε σαν σήμερα πριν 33 χρόνια.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκίνησε σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου του 1992, με τον Γιώργο Παπαδάκη να βρίσκεται στο «τιμόνι» της παρουσίασης της, για 34 σεζόν.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχοντας δίπλα του συνεργάτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, ανάμεσά τους ο Γιώργος Αυτιάς (μέσω βιντεοκλήσης), η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Καραμέρος, η Μαρία Αναστασοπούλου και άλλοι, ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό το τέλος της εκπομπής.

«Σας θεωρώ οικογένειά μου και αυτό που θα σας πω τώρα το συζήτησα πριν και με τη φυσική μου οικογένεια, τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που κάνω το «Καλημέρα Ελλάδα» και νομίζω ότι άργησα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης φανερά συγκινημένος.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τηλεόραση, αλλά όπως ο ίδιος ανέφερε, είναι σίγουρο πως στις 5 Ιουλίου είναι η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή.

«Καλημέρα Ελλάδα, τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, συμπληρώνοντας ωστόσο με χιούμορ, πως «μέχρι τις 5 Ιουλίου θα με τρώτε στην μάπα».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM