Εντοπίστηκε στο Καβούρι η 46χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ηλιούπολη

Εντοπίστηκε στο Καβούρι η 46χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Ηλιούπολη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Βρέθηκε η 46χρονη που αγνοούνταν από το πρωί της Πέμπτης στην Ηλιούπολη.

Η 46χρονη γυναίκα βρέθηκε το Σάββατο στο Καβούρι Αττικής και άμεσα οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς, στο ΑΤ Βουλιαγμένης. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη, η 46χρονη ξεκίνησε από το σπίτι της στο Αιγάλεω, προκειμένου να ζητήσει δουλειά σε εταιρεία καθαρισμού στην Ηλιούπολη.

Στη συνέχεια, το στίγμα του κινητού της έδειξε πως στις 10:30 μπήκε στο σταθμό Μετρό «Αιγάλεω» και τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Μάλιστα,  το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στο Καβούρι, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης και στη συνέχεια έκλεισε.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι Αρχές ερευνούν τους λόγους εξαφάνισης και αν υπάρχει κάποιο ζήτημα ψυχικής υγείας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM