Αυτή είναι η χειρότερη πόλη για να ζει κανείς στη Βρετανία

Η πιο δυστυχισμένη πόλη της Βρετανίας ίσως γίνει μέρος του Λονδίνου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / Unsplash
0

Η πιο δυστυχισμένη πόλη της Βρετανίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει μέρος του Λονδίνου, γεγονός που αφήνει κάποιους πολίτες φανερά απογοητευμένους.

Η πόλη Σλάου στο Μπέρκσαϊρ ονομάστηκε «νησί της απόγνωσης», όταν «κέρδισε» την 220η θέση από τις συνολικά 220 πόλεις για να ζει κανείς στη Βρετανία, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης.

Οι κάτοικοι κλήθηκαν να αξιολογήσουν ορισμένους παράγοντες όπως μεταξύ άλλων το εισόδημα και όπως φάνηκε, δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με την πόλη τους. «Αποφύγετε το κέντρο, αν σας ενδιαφέρει η λογική σας», ανέφερε ένας χρήστης του Reddit.

Στη συνέχεια ένας άλλος χρήστης, ανέφερε πως έζησε εκεί για μόλις τρεις μήνες «πριν μετακομίσει», ενώ ένας άλλος που έζησε στην πόλη για 20 χρόνια, μίλησε εντελώς υποτιμητικά για την εμπειρία του.

«Οι αγοραστές ήταν άθλιοι, η κυκλοφορία δεν είναι καλή και ούτε οι οδηγοί», ξεκαθάρισε. Ωστόσο, το συμβούλιο της πόλης εξετάζει το ενδεχόμενο συγχώνευσης της με το δυτικό Λονδίνο, στο πλαίσιο των σχεδίων της κυβέρνησης για τη δημιουργία μεγαλύτερων αρχών αντί πολλών μικρότερων.

Αναλυτικότερα,  εξετάζουν το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν με ένα συμβούλιο του δυτικού Λονδίνου, όπως το Χίλιγκτον, ή ακόμη και να γίνουν μέρος του ίδιου του Λονδίνου. Ως απάντηση στην είδηση, οι Λονδρέζοι κατέκλυσαν το Reddit με σχόλια όπως «δεν το θέλουμε» και «παρακαλώ όχι».

«Είναι αρκετά κακό να “αγγίζει” το Λονδίνο, πόσο μάλλον η προοπτική να γίνει πραγματικό μέρος του Λονδίνου», ανέφερε ένας άλλος. Δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις, αλλά η συγχώνευση πρόκειται να συζητηθεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μέσα στην εβδομάδα.

Με πληροφορίες από metro.co.uk

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM