Θανατηφόρο τροχαίο στην Αρκαδία: Νεκρή μια 26χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αρκαδία: Νεκρή μια 26χρονη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρή κατέληξε μια 26χρονη, που κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Σπάρτης, ύστερα από τροχαίο στην Αρκαδία.

Το δυστύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου στην εθνική οδό, λίγο πριν το χωριό Κερασίτσα. Η σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, έφερε τον βαρύτατο τραυματισμό της 26χρονης, η οποία έχασε τις αισθήσεις της.

Η νεαρή οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαριά τραύματά της και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ερευνώνται από την Τροχαία.

Με πληροφορίες από arcadiaportal.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM