Γλυφάδα: «Αυτός που ήθελε να με αρπάξει ήταν περίπου 20-30 ετών» λέει ο 13χρονος

Γλυφάδα: «Αυτός που ήθελε να με αρπάξει ήταν περίπου 20-30 ετών» λέει ο 13χρονος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση της απόπειρας αρπαγής του 13χρονου έξω από το Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας.

Η απόπειρα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Γλυφάδα, όταν ο ανήλικος τελείωσε την προπόνησή του. Όπως αναφέρει κατευθύνθηκε έξω από το γήπεδο και περίμενε τη μητέρα του που είχε καθυστερήσει.

Τότε τον πλησίασε ένας άνδρας με μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα μάτια, φωνάζοντας τον με το όνομά του και λέγοντάς του πως η μητέρα του είχε χτυπήσει και να πάει μαζί του για να τον πάει εκείνος σπίτι.  «Ήμουν στην προπόνηση και στις 20:30 τελειώσαμε, βγήκα έξω και ήρθε ένας κοντά μου, “είσαι ο Β…;” με ρώτησε, αλλά εγώ το αρνήθηκα, “έλα μαζί μου, η μαμά σου χτύπησε το πόδι της” μου είπε», ανέφερε αρχικά ο ανήλικος.

«Εγώ δεν τσίμπησα και αμέσως σκέφτηκα να το βάλω στα πόδια, για να ξεφύγω του είπα πως ξέχασα το παγουρίνο μου, μπήκα στο γήπεδο και τα είπα όλα στον προπονητή μου. Αυτός που ήθελε να με αρπάξει ήταν από 20-30 ετών, κοντοκουρεμένος με αθλητική φόρμα και γαλάζια μάτια», συνέχισε.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες,  ο άνδρας τον φώναξε με το βαφτιστικό του και όχι με το όνομα που συνήθως τον φωνάζουν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών

Ελλάδα / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διαμαρτυρίας των αγροτών

Έχοντας μαζί τους πανό που φέρουν συνθήματα με τις λέξεις «Daniel», «Πανώλη» και «Ευλογιά», οι αγρότες που έχουν ταξιδέψει από διάφορα μέρη της Ελλάδας, έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Ελλάδα / Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Σημειώνεται πως ο 46χρονος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» και φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στην εκκλησία
LIFO NEWSROOM