Χανιά: Μετά τις καρατομήσεις μεταφέρεται κλιμάκιο από την Αθήνα στο νησί

Χανιά: Μετά τις καρατομήσεις μεταφέρεται κλιμάκιο από την Αθήνα στο νησί Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Κλιμάκιο από την Αθήνα θα μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Χανιών, μετά τις καρατομήσεις με εντολή του πρωθυπουργού για το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά.

Τρεις αστυνομικοί, άφησαν ελεύθερο τον 45χρονο οδηγό της Πόρσε, παρά το γεγονός πως βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα να εμπλακεί στο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 22χρονος Παναγιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τίθενται εκτός υπηρεσίας ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων με τον βαθμό του Ταξιάρχου καθώς και η διοικήτρια της Τροχαίας Χανίων με τον βαθμό της Αστυνόμου Β'.  Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται μάλιστα να φτάσουν στα Χανιά οι αντικαταστάτες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, δύο έμπειροι αστυνομικοί θα μεταφερθούν στα Χανιά για να αναλάβουν το νέο τους πόστο τους. Υπενθυμίζεται πως οι τρεις αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι εκτελούσαν άνωθεν εντολές, την ίδια ώρα που οι προϊστάμενοί τους το αρνούνται.

Μάλιστα η εισαγγελία Χανίων σε ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι ούτε ενημερώθηκε για το περιστατικό, ούτε έδωσε ποτέ εντολή να μην συλλαμβάνονται μεθυσμένοι οδηγοί.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM