Ο Jay-Ζ και η Beyoncé θα βοηθήσουν τον Ομπάμα να συλλέξει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια

Ο Jay-Ζ και η Beyoncé θα βοηθήσουν τον Ομπάμα να συλλέξει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τη Liberation, οι υπεύθυνοι για την προεκλογική καμπάνια του Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσαν σήμερα, ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα συμμετάσχει σε έναν προεκλογικό «έρανο», μαζί με τον ράπερ Jay-Z και τη σύζυγό του Beyoncé Knowles, οι οποίο θα πραγματοποιήσουν μία συναυλία στη Νέα Υόρκη.

Με τον τίτλο «Δείτε τους Jay-Z, Beyoncé και τον πρόεδρο στη Νέα Υόρκ », μια σελίδα στον επίσημο ιστότοπο του Mπαράκ Ομπάμα καλεί τους χρήστες να κάνουν δωρεές για την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών με αντάλλαγμα μια ευκαιρία να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τη βραδιά.

Σημειώνεται ότι η ακριβής ημερομηνία καθώς και το μέρος δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, αλλά ο αμερικανός πρόεδρος θα παρευρεθεί στη Νέα Υόρκη μεταξύ 24 και 25 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα έχει επιστρατεύσει μεγάλα ονόματα της μουσικής και του κινηματογράφου, καθώς το Μάιο είχε στο πλευρό τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Ιούνιο την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Οι εμφανίσεις των αστέρων είναι εξαιρετικά σημαντικές, καθώς συγκεντρώνονται χρήματα με τα οποία γίνονται οι μετακινήσεις των υποψηφίων και οι διαφημιστικές καμπάνιες, που απαιτούν εκατομμύρια δολάρια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM