Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 16χρονος έξω από το σχολείο του

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 16χρονος έξω από το σχολείο του Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείο ο 16χρονος μαθητής ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 5 νεαρούς εξωσχολικούς έξω από το σχολείο του, το 18ο λύκειο Θεσσαλονίκης.

Γύρω στις 1.30 μετά το μεσημέρι έγινε τηλεφώνημα στην άμεσο δράση και άγνωστος ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας γιατί ένας μαθητής δεχόταν επίθεση από πέντε εξωσχολικούς. Λίγη ώρα αργότερα, έφθανε περιπολικό στο σημείο του περιστατικού, χωρίς όμως να εντοπίσει τους εμπλεκόμενους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, στις 2 μετά το μεσημέρι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 16χρονος ο οποίος συνοδευόταν από τους γονείς του με μώλωπες στο κεφάλι και οίδημα στο φρύδι.

Αν και η κατάσταση του 16χρονου δεν εμπνέει ανησυχία παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Το περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί έως αυτήν την ώρα στις αστυνομικές αρχές και δεν έχει υποβληθεί μήνυση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM