ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Λιοντάρι κατασπάραξε φύλακα ζωολογικού κήπου στη Νιγηρία

Λιοντάρι κατασπάραξε φύλακα ζωολογικού κήπου στη Νιγηρία Facebook Twitter
Φωτογραφία: Unsplash
0

Φύλακας ζωολογικού κήπου στη Νιγηρία έχασε τη ζωή του, μετά από επίθεση που δέχτηκε από λιοντάρι.

Ο φύλακας «κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από το λιοντάρι» αναφέρει το BBC, επικαλούμενο πληροφορίες της αστυνομίας, για το συμβάν στη νοτιοδυτική Νιγηρία. «Απέτυχε να ασφαλίσει τις κλειδαριές του περιβόλου του όταν πήγε να το ταΐσει» σημειώνει η αστυνομία. Το θύμα είναι ένας 35χρονος άνδρας, που εργαζόταν στο Presidential Library Wildlife Park, ιδιοκτησίας του πρώην προέδρου της Νιγηρίας Ολουσεγκούν Ομπασάνιο, πρωτεύουσα της πολιτείας Ogun.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε σε δήλωσή του ότι «το λιοντάρι προκάλεσε σοβαρά θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό του άνδρα. Στη συνέχεια το λιοντάρι πυροβολήθηκε».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρικής Βιβλιοθήκης Olusegun Obasanjo, ο φύλακας του ζωολογικού κήπου οδήγησε επισκέπτες στο σημείο όπου θα μπορούσαν να δουν την ταΐστρα του λιονταριού.

«Αισθανόταν προφανώς, άνετα με το ζώο και άφησε ανοιχτή την πύλη προστασίας ασφαλείας για να προχωρήσει στο τάισμα του ζώου. Κατακρεουργήθηκε από το ζώο και πέθανε επί τόπου. Για να αποφευχθεί περαιτέρω ακρωτηριασμός του σώματος, το ζώο θανατώθηκε αμέσως από το προσωπικό του πάρκου» περιέγραψε η τοπική αστυνομία.

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM