Το Πεντάγωνο δεν «βλέπει» επικείμενη χερσαία επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο

Το Πεντάγωνο δεν «βλέπει» επικείμενη χερσαία επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

Οι ΗΠΑ δεν προσφέρουν υποστήριξη σε επίπεδο παροχής πληροφοριών στο Ισραήλ για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του εναντίον της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, υπογράμμισε σήμερα εκπρόσωπος του Πενταγώνου, συμπληρώνοντας ότι η Ουάσινγκτον πιέζει σε όλα τα επίπεδα με στόχο την διπλωματική επίλυση της κρίσης.

Η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας Σαμπρίνα Σινγκ ανέφερε επίσης πως δεν φαίνεται ότι επίκειται χερσαία εισβολή του ισραηλινού στρατού στον Λίβανο, παραπέμποντας ωστόσο στην ισραηλινή κυβέρνηση τους δημοσιογράφους που ρωτούσαν για τα επόμενα στάδια της εκστρατείας του Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας του Ισραήλ δήλωσε σήμερα ότι οι αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο θα συνεχιστούν προκειμένου να καταστραφούν υποδομές της Χεζμπολάχ και να προετοιμαστεί το έδαφος για ενδεχόμενη χερσαία επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WALL STREET JOURNAL ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Wall Street Journal: Ο πόλεμος στο Ιράν δίνει στους αντιπάλους των ΗΠΑ «μια ματιά σε πραγματικό χρόνο» για τον αμερικανικό στρατό

Κίνα, Ρωσία και Βόρεια Κορέα έχουν μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αμερικανικού στρατού
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM