ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου νέος εκπρόσωπος Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου νέος εκπρόσωπος Τύπου Facebook Twitter
O Παυσανίας Παπαγεωργίου / Φωτ: Eurokinissi
0

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητήθηκε ο οδικός χάρτης μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου, ενώ αποφασίστηκε ο νέος εκπρόσωπος του κόμματος μέχρι την εκλογή αρχηγού να είναι ο μέχρι τώρα αναπληρωτής, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας προς την επόμενη Κεντρική Επιτροπή, προβλέπει στις 24 Νοεμβρίου να πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών και εφόσον χρειαστεί, την 1η Δεκεμβρίου ο δεύτερος γύρος.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση 1-4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που θα ανακηρύξει τις υποψηφιότητες για την εκλογή αρχηγού και θα επικυρώσει την διαδικασία. Νωρίτερα στις 19-20 Οκτωβρίου θα γίνει η εκλογή των συνέδρων. Ανοικτό είναι ακόμη αν το έκτακτο Συνέδριο θα είναι και καταστατικό Συνέδριο, κάτι που θα συζητηθεί στην επόμενη Πολιτική Γραμματεία και θα αποφασιστεί στην Κεντρική Επιτροπή. Εάν το έκτακτο Συνέδριο δεν είναι και καταστατικό τότε οι αλλαγές θα μεταφερθούν σε νέο Συνέδριο μετά την εκλογή αρχηγού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η απόφαση ελήφθη με 18-3. Διαφώνησαν, ο Παύλος Πολάκης, η Θεοδώρα Τζάκρη και η Ολυμπία Τελιγιορίδου, οι οποίοι πρότειναν  η εκλογή ηγεσίας να γίνει στις 3 Νοέμβρη και το Συνέδριο να γίνει μέσα Οκτωβρίου. 

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM