Κριτική Πολάκη σε Κασσελάκη (και) για το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική Πολάκη σε Κασσελάκη (και) για το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Παύλος Πολάκης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ένα αιχμηρό σχόλιο σχετικά με τις προτάσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την αλλαγή της ονομασίας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Παύλος Πολάκης, μέσω νέας ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τη χάρη δεν την έχει το όνομα, αλλά το καθαρό πρόγραμμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων, εκφράζοντας την αντίθεσή του στις πρωτοβουλίες του προέδρου του κόμματος και τον διάλογο που έχει ανοίξει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή της ονομασίας.

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε:

«Επιτέλους, σταματήστε την άσκοπη αντιπαράθεση!
Δεν έχει το όνομα τη χάρη, το ξεκάθαρο πρόγραμμα την έχει!
Οι οργανωτικές αλλαγές εξυπηρετούν την υλοποίηση του πολιτικού σχεδίου αλλαγής που επαγγέλεσαι, όχι τον έλεγχο του μηχανισμού που θες να επιβάλεις!»

Πολάκης: «Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν»

Δήλωση για την απόφαση επιστροφής του στην στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το μεσημέρι ο Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος.

Επειδή όμως ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε πόσο στημένο ήταν όλο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο που έκαναν, να με διαγράψουν χωρίς ενημέρωση, πιστεύοντας ότι ήταν μία ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου.

Η επιστροφή μου στον ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίον δεν έφυγα ποτέ, η τυπική δηλαδή, με την έννοια της επανένταξης στην ΚΟ δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πολιτικό πρόβλημα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη που υπάρχει για ξεκάθαρη δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Ό,τι είπα ισχύει, τα υπόλοιπα αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή. Επειδή είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρα αυτά που λέω. Όταν είπα ότι δεν αλλάζει σε τίποτα η πολιτική μου εκτίμηση και ότι στην ΚΕ θα τα πούμε αξιακά, προγραμματικά και ό,τι χρειαστεί, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω.

Θεωρώ ότι δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μία ενημέρωση από τον Νίκο Παππά ένα λεπτό πριν. Θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM