Στάθης Δρογώσης: Χωρίς αξονικό το νοσοκομείο Νάξου - Σε ιδιώτη οι ασθενείς

Στάθης Δρογώσης: Χωρίς αξονικό το νοσοκομείο Νάξου - Σε ιδιώτη οι ασθενείς Facebook Twitter
Φωτογραφία: Google Maps
0

Στο νοσοκομείο της Νάξου δεν λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος και όσοι ασθενείς χρειάζεται πρέπει να απευθυνθούν σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για την αντίστοιχη εξέταση, όπως καταγγέλλει ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης.

Με ανάρτησή του στο X (Twitter), ο Στάθης Δρογώσης ενημερώνει ότι η μητέρα του, τραυματίστηκε στη Νάξο και πήγε στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί οι γιατροί της συνέστησαν αξονική τομογραφία, όμως ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου δεν λειτουργεί. Έτσι, η τραυματισμένη γυναίκα χρειάστηκε να απευθυνθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, εκτός του νοσοκομείου, το οποίο μάλιστα δεν διαθέτει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα η εξέταση να κοστίσει περισσότερα από 200 ευρώ.

«Το ΕΣΥ διαλύεται», καταγγέλλει ο Στάθης Δρογώσης και αναρωτιέται αν «ακούει» ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. 

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM