No.1

Ολάντ: «Θέλω γρήγορες αποφάσεις για τους χρεωμένους»

Ολάντ: «Θέλω γρήγορες αποφάσεις για τους χρεωμένους» Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη είναι η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες η οποία άρχισε στις 16:25 ώρα Ελλάδος, με κύριο θέμα την προσπάθεια ανεύρεσης λύσης στην κρίση χρέους.  

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ξεκαθάρισε κατά την είσοδο του ότι ζητά γρήγορες αποφάσεις: "Θα ήθελα πολύ γρήγορες αποφάσεις για τις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις αγορές, ακόμη και αν έχουν κάνει σημαντικές προσπάθειες για να διορθώσουν τα δημοσιονομικά τους", είπε ο κ. Ολάντ.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM