Στέφανος Κασσσελάκης από Πάτρα: «Θα κυβερνήσουμε και θα γίνει η Ελλάδα σύγχρονη χώρα»

Στέφανος Κασσσελάκης από Πάτρα: «Θα κυβερνήσουμε και θα γίνει η Ελλάδα σύγχρονη χώρα» Facebook Twitter
Στέφανος Κασσελάκης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποίησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα, εν όψει και των ευρωεκλογών της Κυριακής, απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Η Δεξιά θα πέσει, διότι είναι βασισμένη στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Την επόμενη μέρα εμείς, η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη του τόπου, θα κυβερνήσουμε και θα κυβερνήσουμε καλά και θα γίνει επιτέλους η Ελλάδα μία σύγχρονη χώρα της Ευρώπης, μια χώρα που δεν θα τρώει τα παιδιά της» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως «ευτυχώς που υπάρχει μία ισχυρή προοδευτική πρόταση, ο ΣΥΡΙΖΑ που αγωνίζεται, που ιδρώνει τη φανέλα, που κάνει τον φαινομενικά παντοδύναμο Κυριάκο Μητσοτάκη να ιδρώνει και εκείνος, γιατί δεν τον αφήνουμε σε χλωρό κλαρί. Γιατί δεν τον αφήνω σε χλωρό κλαρί».

Στέφανος Κασσελάκης: Οι νέες αναφορές στο Πόθεν Έσχες

Αναφερόμενος στο πόθεν έσχες, είπε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους: «Είδατε τι παιχνίδι έπαιξε στην περίπτωση του πόθεν έσχες μου, το μέγαρο Μαξίμου. Να στέλνει την λάσπη στο πληρωμένο του πιστόλι το 'Πρώτο Θέμα' και εκείνο να την πετάει πάνω στον έντιμο άνθρωπο, που έχει δουλέψει, που έχει φορολογηθεί και το τελευταίο του δολάριο στις ΗΠΑ και δεν έχει αγγίξει από το Δημόσιο ούτε ένα ευρώ. Και η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν ότι το δικό του πόθεν έσχες ελέγχεται εδώ και 20 χρόνια. Να δείτε πόσα χρόνια ελεγχόταν το πόθεν έσχες του Άκη Τσοχατζόπουλου σε αυτό το κράτος, που έβλεπε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και τους δικαιολογούσε σαν λογαριασμούς τηλεφώνου».

«Η μόνη άμυνα μου», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, «είναι η επίθεση της εντιμότητας»: «Ανοίξτε τώρα την πλατφόρμα και πάμε να καταθέσουμε και οι δύο μας τα πόθεν έσχες μας για το 2023. Και τι κάνει ο κ. Μητσοτάκης; Δίνει παράταση τριών μηνών για να μην ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα στις 30 Ιουνίου. Τι φοβάται; Δεν έχει κάτι να κρύψει, εκτός από τα 39 ακίνητα συν του Βολταίρου που δεν το δηλώνει, είναι μπόνους, μόνο κάτι ακίνητα στα Ζαγοροχώρια που τα πήρε με 67 ευρώ το τετραγωνικό».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Φίλες και φίλοι ξέρετε ποιο είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από πολιτικούς που έχουν δεκάδες ακίνητα από ένα βουλευτικό μισθό, από ένα κόμμα που χρωστάει μισό δισ. ευρώ και κάνει την ακριβότερη καμπάνια στην Ευρώπη; Το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης, η ΝΔ, κάνει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Δαπανά περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο κόμμα της Γερμανίας».

«Έχουμε αποκτήσει ανοσία ως Έλληνες πολίτες σε τέτοιες αλήθειες;» αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «Εάν ναι, καιρός να αλλάξουμε, αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα στη χώρα μας. Από εκεί βρωμίζει το ψάρι. Και αυτό είναι το συμπέρασμα, ότι το πολιτικό σύστημα στη χώρα είναι βρώμικο και λυπάμαι που λέω αυτή τη λέξη, αλλά αυτή είναι η λέξη».

«Και χρειάζεται κάποιον να πάρει τη σκούπα, και αυτός θα είμαι εγώ. Θα πάρω τη σκούπα, γιατί κανένας δεν με κρατάει από πουθενά και αυτός θα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κανένας δεν μας κρατάει από πουθενά. Για αυτό και όλοι επιτίθενται με μανία στο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε, επίσης.

«Το μόνο κόμμα που χαλάει την πιάτσα για αυτούς. Και θα τη χαλάσουμε την πιάτσα, γιατί είναι εθνική ανάγκη να χαλάσει αυτή η πιάτσα και την ώρα που αυτοί γεμίζουμε σπιτάκια την προσωπική τους μονόπολη, ο ελληνικός λαός μετράει έναν μισθό και του φτάνει ούτε για μισό μήνα» κατέληξε.


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ