Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει εγκατασταθεί ήδη η ομάδα των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά. Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου ορίστηκε ο νομικός σύμβουλός του κ. Σαμαρά και διαχρονικός συνεργάτης του, Τάκης Μπαλτάκος. Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου αναλαμβάνει ο Κώστας Μπούρας, διευθυντής του γραφείου Τύπου ορίζεται ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης (πιο γνωστός στον κόσμο του Twitter).
Επίσης γραφείο στο Μαξίμου θα αποκτήσει και ο πολιτικός σύμβουλος του κ. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης ενώ θα προστεθούν και οι νέοι βουλευτές Επικρατείας, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης.
Στο νέο πρωθυπουργικό επιτελείο προστίθενται, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας, ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, δικηγόρος Διονύσης Καραχάλιος και ο κ. Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος θα διαχειριστεί τη μηχανοργάνωση και τη διαδικτυακή εικόνα του Μαξίμου.
Πολιτική /
Αυτό είναι το team του Μαξίμου
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Εγκυμοσύνη: Οι αιτίες πολλών αποβολών μπορεί να εντοπίζονται πριν τη γέννηση της μητέρας
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρα: Η αντίδραση της μητέρας της προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς
Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο ανάμεσα στο Λιμενικό και σκάφος διακινητών με νεκρούς και τραυματίες
Χίος: Πώς συνέβη η τραγωδία με τους τουλάχιστον 15 νεκρούς μετανάστες
Τραγωδία στη Χίο: 15 νεκροί από τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών