Παραδίδει ο Πικραμμένος στον Σαμαρά

Παραδίδει ο Πικραμμένος στον Σαμαρά Facebook Twitter
0

Με αυτή τη φωτογραφία το Twitter του πρωθυπουργού, γνωστοποιεί την παράδοση και παραλαβή της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά. Έτσι αποχωρεί ο κ. Πικραμμένος, που παρότι η θητεία του ονομάστηκε "ακυβερνησία", έκανε σε αυτό το μικρό διάστημα περισσότερα πράγματα από αυτό που ονομάζαμε "κυβέρνηση". Τελευταία φορά που έδωσε μαθήματα άμεσης αντίδρασης χρησιμοποιώντας απλώς την κοινή λογική, ήταν στην πυρκαγιά της Κερατέας, όταν έδωσε εντολή να ζητηθεί άμεσα βοήθεια από άλλα κράτη για την κατάσβεση της.

«Πρέπει να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη» δήλωσε ο απερχόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, απευθυνόμενος στον νέο Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά κατά την παράδοση-παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου. Έχω πλήρη επίγνωση των κρίσιμων στιγμών, γνωρίζω την ανάγκη επιστροφής της αξιοπρέπειας στον ελληνικό λαό και της γρήγορης ανάκαμψης, απάντησε ο Αντ. Σαμαράς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM