«Όλα ανοικτά για πρωθυπουργό και υπουργούς»

«Όλα ανοικτά για πρωθυπουργό και υπουργούς» Facebook Twitter
0

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, o Φώτης Κουβέλης τόνισε πως πρέπει να ανοίξει η συζήτηση τόσο για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, όσο και των υπουργών, καθώς δεν είναι αυτονόητο ότι ο κ. Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε πως δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν, υπογραμμίζοντας πως εκτός από την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, «κόκκινη γραμμή» για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ σε κυβέρνηση συνεργασίας είναι και η άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων για τη σταδιακή απαγκίστρωση από όρους και δεσμεύσεις του μνημονίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM