Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη - «Κρύβει τις ευθύνες του»

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη - «Κρύβει τις ευθύνες του» Facebook Twitter
Φωτογραφία έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων όπου συνέβη η γυναικοκτονία της Κυριακής / EUROKINISSI
0

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, έδωσε πριν λίγη ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πως κρύβει τις ευθύνες του ως «ο μακροβιότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη» και πως έχει αφήσει τους πολίτες της χώρας στο έλεος της εγκληματικότητας. Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση, πως ενώ υπόσχεται την ασφάλεια των πολιτών, με την «καταστροφική» της πολιτική δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.

«Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε “συγκλονισμένος” από την δολοφονία της νεαρής κοπέλας και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν για τη στάση που κράτησε στην συγκεκριμένη υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την άλλη δηλώνει συγκλονισμένος από την ευκολία με την οποία ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρύβει τις ευθύνες του, έχοντας φέρει την Ελληνική Αστυνομία στα πρόθυρα της διάλυσης και αφήνοντας τους πολίτες στο έλεος της εγκληματικότητας», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις του κ.Χρυσοχοΐδη για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος επίσης από την ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υπόσχονταν την ασφάλεια των πολιτών και με την καταστροφική της πολιτική δεν έχει αφήσει πλέον τίποτα όρθιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει συγκλονισμένος με την αναλγησία, τον κυνισμό, την αναποτελεσματικότητα και την απόλυτη απαξίωση που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία και το “επιτελικό” της κράτος», καταλήγει.

Χρυσοχοΐδης για γυναικοκτονία 28χρονης: «Είμαι συντετριμμένος»

Στην στυγερή γυναικοκτονία της Κυριακής αναφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μετά τις αποκαλύψεις των διαλόγων που είχε η 28χρονη με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στον αριθμό 100, τα ατυχή σχόλια «το περιπολικό δεν είναι ταξί» και τη δημοσιοποίηση του τρομακτικού βίντεο με την Κυριακή να απομακρύνεται από το Αστυνομικό Τμήμα και να επιστρέφει πανικοβλημένη αντιλαμβανόμενη την παρουσία του πρώην συντρόφου του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιχείρησε να διαβεβαιώσει ότι τέτοια τρομακτικά γεγονότα δεν θα επαναληφθούν.

«Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος ότι θα τελειώσει με γρήγορη ταχύτητα και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια, ολόκληρη και θα δοθεί στους πολίτες της χώρας μας και θα υπάρξει και ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα» επισήμανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε προσωπικά συντετριμμένος. «Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό που χάθηκε μια νέα κοπέλα, συνεχίζουμε όλοι να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι συντετριμμένος και προσωπικά. Είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή» τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρυσοχοΐδης για γυναικοκτονία 28χρονης: Είμαι συντετριμμένος, θα υπάρξει απολογισμός για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα

Ελλάδα / Χρυσοχοΐδης για γυναικοκτονία 28χρονης: Είμαι συντετριμμένος, θα υπάρξει απολογισμός για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα

«Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος ότι θα τελειώσει με γρήγορη ταχύτητα και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM