Κυβέρνηση για γκάλοπ Pulse που δείχνει τη ΝΔ στο 28,5%: Δεν σχολιάζουμε μετρήσεις

Κυβέρνηση για γκάλοπ Pulse που δείχνει τη ΝΔ στο 28,5%: Δεν σχολιάζουμε μετρήσεις Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

«Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει μετρήσεις», είναι το πρώτο σχόλιο από την πλευρά της κυβέρνησης αναφορικά με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, στην οποία το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, όσο αφορά την πρόθεση ψήφου, αποτιμήθηκε στο 28,5%.

«Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός, όταν θα ανοίξει η κάλπη στις 9 Ιουνίου το πρωί, θα είναι άδεια», συμπληρώνεται στο σχόλιο.

Την ίδια ώρα κυβερνητικές πηγές εκφράζουν απορία για το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του Νίκος Ανδρουλάκης, παρά τις κινήσεις τους, τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ των οποίων είναι και η πρόταση δυσπιστίας που υπεβλήθη, αντί να κερδίσουν κάτι, σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση φαίνονται να πέφτουν.

;Όπως έδειξε χτες η δημοσκόπηση παραμένει το προβάδισμα της ΝΔ αν και το ποσοστό της βρίσκεται κάτω από το 30% στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 13% , ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11%. Στην τέταρτη θέση είναι η Ελληνική Λύση με 8% και ακολουθούν ΚΚΕ με 7,5%, ΝΙΚΗ και Πλεύση Ελευθερίας με 3%, Σπαρτιάτες και Νέα Αριστερά με 2,5%, ΜέΡΑ25 με 2%, Φωνή Λογικής και Δημοκράτες με 1,5%. 

Κυβέρνηση για γκάλοπ Pulse που δείχνει τη ΝΔ στο 28,5%: Δεν σχολιάζουμε μετρήσεις Facebook Twitter

Στην εκτίμηση ψήφου της δημοσκόπησης η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15%, το ΠΑΣΟΚ 12,5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 9%, το ΚΚΕ με 8,5%, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5% και οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά με 3%. Οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου μετρήθηκαν στο 1,8%.

Κυβέρνηση για γκάλοπ Pulse που δείχνει τη ΝΔ στο 28,5%: Δεν σχολιάζουμε μετρήσεις Facebook Twitter

Όπως προκύπτει από την έρευνα, περισσότεροι από τους μισούς πολίτες εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ενώ μόλις το 35% δηλώνουν θετικοί.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM