«Εξ ιδίων τα αλλότρια;»

«Εξ ιδίων τα αλλότρια;» Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη ο οποίος είπε ότι πίσω από τον Τσίπρα κρύβεται ο Σόρος. Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ θυμάται την καταδίκη του έκπτωτου Περιφερειάρχη και την υπόθεση με τα 45άρια του ανθρώπου που ο Αντώνης Σαμαράς, όρισε επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εξ’ ιδίων τα αλλότρια;

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ευρέως γνωστός και όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα για τα έργα και τις ημέρες του. Τελευταία του ιδιότητα Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πλην όμως έκπτωτος. Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Επίσης, ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του άσκησε ο εισαγγελέας για την πολύκροτη υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας και χωρίς διαγωνισμούς η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε εργολάβους.

Αυτοί, λοιπόν, ίσως είναι οι ισχυροί λόγοι που ο κ. Σαμαράς τον έθεσε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Ν.Δ στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για διαφάνεια και θέματα χρηματοδότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ δεν είναι «κουμπάρος» κανενός, ούτε αντιπρόσωπος καμιάς SIEMENS.

Εμείς θα επιμείνουμε στην πολιτική αντιπαράθεση, προβάλλοντας την εναλλακτική μας πρόταση και ζητώντας από το λαό να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου».

Διαβάστε επίσης: Ψωμιάδης: «Ο Σόρος είναι πίσω από τον Τσίπρα»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ