«Εξ ιδίων τα αλλότρια;»

«Εξ ιδίων τα αλλότρια;» Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη ο οποίος είπε ότι πίσω από τον Τσίπρα κρύβεται ο Σόρος. Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ θυμάται την καταδίκη του έκπτωτου Περιφερειάρχη και την υπόθεση με τα 45άρια του ανθρώπου που ο Αντώνης Σαμαράς, όρισε επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εξ’ ιδίων τα αλλότρια;

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ευρέως γνωστός και όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα για τα έργα και τις ημέρες του. Τελευταία του ιδιότητα Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πλην όμως έκπτωτος. Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή. Επίσης, ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του, αλλά και του αδερφού του άσκησε ο εισαγγελέας για την πολύκροτη υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια» έργα, τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας και χωρίς διαγωνισμούς η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε εργολάβους.

Αυτοί, λοιπόν, ίσως είναι οι ισχυροί λόγοι που ο κ. Σαμαράς τον έθεσε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Ν.Δ στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για διαφάνεια και θέματα χρηματοδότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ δεν είναι «κουμπάρος» κανενός, ούτε αντιπρόσωπος καμιάς SIEMENS.

Εμείς θα επιμείνουμε στην πολιτική αντιπαράθεση, προβάλλοντας την εναλλακτική μας πρόταση και ζητώντας από το λαό να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου».

Διαβάστε επίσης: Ψωμιάδης: «Ο Σόρος είναι πίσω από τον Τσίπρα»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM