Ο Πέτρος Τζανετάκος ορίστηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Ο Πέτρος Τζανετάκος ορίστηκε διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Πέτρος Τζανετάκος ορίστηκε διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Πέτρος Τζανετάκος είναι κοινωνικός επιστήμονας με σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και σε ζητήματα που σχετίζονται με το Κοινοβουλευτικό και το Νομοθετικό έργο.

Ο κ. Τζανετάκος είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Είναι επίσης απόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει διατελέσει στο παρελθόν επιστημονικός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM