Ο 92χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται την πρώην πεθερά του Αμπράμοβιτς

Ο 92χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται την πρώην πεθερά του Αμπράμοβιτς Facebook Twitter
Ο Ρούπερτ Μέρντοχ (φωτ.: ΕΡΑ)
0

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ αρραβωνιάστηκε για έκτη φορά, όπως αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, αυτή τη φορά με την Έλενα Ζούκοβα, μια συνταξιούχο επιστήμονα.

Το γραφείο του Μέρντοχ ανακοίνωσε ότι ο 92χρονος πρόκειται να παντρευτεί τη Ζούκοβα, μια 67χρονη συνταξιούχο μοριακή βιολόγο, σύμφωνα με τους New York Times.

Οι προσκλήσεις για τον γάμο του Μέρντοκ, που θα τελεστεί στη Μόραγκα, τον αμπελώνα και το κτήμα του στην Καλιφόρνια, έχουν ήδη σταλεί, αναφέρουν οι Times, επικαλούμενοι εκπρόσωπο του Μέρντοκ, ο οποίος έχει παντρευτεί τέσσερις φορές στο παρελθόν.

Η γνωριμία του Μέρντοχ με τη Ζούκοβα και ο Αμπράμοβιτς

Τον περασμένο Απρίλιο, εμφανίστηκαν ειδησεογραφικές αναφορές ότι ο Μέρντοχ έβγαινε με τη Ζούκοβα μόλις τέσσερις μήνες αφότου έληξε τον αρραβώνα του δύο εβδομάδων με την Αν Λέσλι Σμιθ, μια 67χρονη παρουσιάστρια του ραδιοφώνου.

Ο Μέρντοχ γνώρισε τη Ζούκοβα μέσω μιας μεγάλης οικογενειακής συγκέντρωσης που διοργανώθηκε από την τρίτη πρώην σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ, με την οποία έμεινε παντρεμένος για 14 χρόνια πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου το 2013.

Η 42χρονη κόρη της, Ντάσα Ζούκοβα, είναι Ρωσοαμερικανίδα συλλέκτης έργων τέχνης και φιλάνθρωπος, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον διάσημο Ρώσο ολιγάρχη και πρώην ιδιοκτήτη της Τσέλσι.

Με τι ασχολείται η μέλλουσα κυρία Μέρντοχ

Η νέα αρραβωνιαστικιά του Μέρντοχ εργαζόταν στο παρελθόν ως ειδικός στον μοριακό διαβήτη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, αναφέρουν οι New York Times. Η Ζούκοβα, η οποία κατάγεται από τη Ρωσία και κάποτε περιέγραψε την οικογένειά της ως μέρος της «συνηθισμένης, κανονικής διανόησης της Μόσχας», ήταν παντρεμένη με τον Αλεξάντερ Ζούκοφ, έναν ρωσικής καταγωγής Βρετανό δισεκατομμυριούχο επενδυτή ενέργειας.

Η τελευταία σύζυγος του Μέρντοχ ήταν το πρώην supermodel Τζέρι Χολ, με το οποίο χώρισε το 2022. Οι άλλες προηγούμενες σύζυγοί του ήταν η Γουέντι Ντενγκ, η Άννα Μέρντοχ Μαν και η Πατρίσια Μπούκερ. Έχει έξι παιδιά.

Οι επιχειρηματικές δυσκολίες του Μέρντοχ και ο γάμος

Τα νέα για τον τελευταίο αρραβώνα του Μέρντοκ έρχονται μόλις πέντε μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αυτοκρατορία των μέσων ενημέρωσης, την οποία έχτισε αφού ο πατέρας του τού παρέδωσε την πρώτη του εφημερίδα.

Ο εισηγμένος στο χρηματιστήριο, με έδρα τη Νέα Υόρκη όμιλος ΜΜΕ του Μέρντοχ είναι ιδιοκτήτης εκατοντάδων τοπικών, εθνικών και διεθνών ψηφιακών ειδησεογραφικών μέσω, συμπεριλαμβανομένων των Wall Street Journal, Fox News και Sky News Australia, καθώς και της εκδοτικής HarperCollins.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης μπορεί να υπερηφανεύεται για μια περιουσία 8,96 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο γάμος αυτό το καλοκαίρι θα γίνει μετά από ένα χρόνο αποτυχιών για την αυτοκρατορία Μέρντοχ το 2023, συμπεριλαμβανομένου ενός διακανονισμού 787,5 εκατομμυρίων δολαρίων μεταξύ του Fox News και της εταιρείας εξοπλισμού ψηφοφορίας Dominion. Ο διακανονισμός τερμάτισε μια διαφωνία σχετικά με το εάν το δίκτυο και η μητρική του εταιρεία μετέδωσαν εν γνώσει τους ψευδείς και περίεργους ισχυρισμούς ότι η Dominion συμμετείχε σε μια συνωμοσία κλοπής των αμερικανικών εκλογών του 2020.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Διεθνή / Προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Κορέας: Απειλείται «ανεξέλεγκτη» σύγκρουση, λέει η Πιονγκγιάνγκ

Οι νοτιοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν πως υπήρξαν προειδοποιητικά πυρά - Είπαν ότι στρατιώτες της Βόρειας Κορέας πέρασαν τα σύνορα κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη
LIFO NEWSROOM
«Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Διεθνή / «Πολύ άρρωστοι και πολύ κουρασμένοι»: Η πραγματικότητα του λιμού στη Γάζα που το Ισραήλ αρνείται

Ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει επισήμως τη Γάζα ως περιοχή λιμού, με χιλιάδες κατοίκους να υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων, αυξημένη φτώχεια και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης μετά από 22 μήνες πολέμου
THE LIFO TEAM
Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Διεθνή / Κονγκό: Εκρηκτικά ποσοστά σεξουαλικής βίας – Χιλιάδες θύματα χωρίς καμία πρόσβαση σε φροντίδα

Η σύγκρουση στο Κονγκό αφήνει τα θύματα σεξουαλικής βίας χωρίς ιατρική και νομική στήριξη. Οι κλινικές έχουν κλείσει, η βοήθεια έχει κοπεί και η ατιμωρησία διαιωνίζει την τραγωδία.
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ αγοράζει το 10% της Intel με 8,9 δισ. – Η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά το 2008

Η συμφωνία εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της αμερικανικής βιομηχανίας ημιαγωγών και θεωρείται η μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση μετά τη διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2008
ΦΩΤ.: UNSPLASH
Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Διεθνή / Μάικ Πομπέο στους FT: Ο Τραμπ δεν πρέπει να ανταμείψει τον Πούτιν για την επιθετικότητα του στην Ουκρανία

Η αποδοχή της παράνομης κατάληψης εδαφών από τη Ρωσία στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ θα έστελνε το μήνυμα σε όλους τους δικτάτορες ότι η βία αποδίδει καρπούς.
LIFO NEWSROOM
Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Διεθνή / Γκισλέιν Μάξγουελ: «Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ ανάρμοστος – Δεν υπάρχει μυστική λίστα πελατών του Έπσταϊν»

Η Γκισλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του καταδικασμένου Τζέφρι Έπσταϊν, δηλώνει σε νέα συνέντευξη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά και διαψεύδει την ύπαρξη «λίστας πελατών»
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και ΜάοΗ Σκοτεινή Πολιτική Σκηνή

Διεθνή / Η Κίνα του Σι Τζινπίνγκ: Εκκαθαρίσεις, παράνοια και λίγο από Στάλιν και Μάο

Η Κίνα παραμένει μυστήριο για τον κόσμο: οι καθαρισμοί της ηγεσίας υπό τον Σι Τζινπίνγκ θυμίζουν Στάλιν και Μάο, ενώ οι φήμες και οι πολιτικές αναταράξεις προκαλούν ανησυχία διεθνώς
LIFO NEWSROOM