Εμμανουήλ Καραλής: Αποθεώθηκε κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο - Η αγκαλιά με τον Τεντόγλου

Εμμανουήλ Καραλής: Αποθεώθηκε κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο - Η αγκαλιά με τον Τεντόγλου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με αγκαλιές και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής αλλά και η οικογένειά του, τον «χάλκινο» Εμμανουήλ Καραλή κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο.

Έχοντας καταστήσει την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε αγκαλιά με το χάλκινο μετάλλιο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή. Εκεί τον περίμεναν για να του κάνουν έκπληξη όλα τα μέλη της, η οικογένειά του αλλά και ο «χρυσός» πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου.

Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί ξαφνιάζοντας τον πρωταθλητή, ο οποίος μόλις τους αντίκρισε έπεσε χαμογελαστός στην αγκαλιά τους. Συγκινητική ήταν και η στιγμή όπου τον αγκάλιασε ο Μίλτος Τεντόγλου, με τους δυο τους να πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του με άλμα στα 5,85μ., ανεβαίνοντας έτσι στο βάθρο και επιστρέφοντας στη χώρα με ένα ακόμη μετάλλιο.

 
Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Αθλητισμός / Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων από Νάγκελσμαν και Κίμιχ για το ρατσιστικό γκάλοπ του κρατικού ARD

Το γκάλοπ σε 1.304 τυχαία επιλεγμένους συμμετέχοντες ρωτούσε αν θα προτιμούσαν να δουν περισσότερους ποδοσφαιριστές με λευκό δέρμα να παίζουν για τη Γερμανία
NEWSROOM