Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο Facebook Twitter
Φωτογραφία του Εμμανουήλ Καραλή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου / EUROKINISSI
0

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.

Με άλμα στα 5,85μ. ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, κατακτώντας την τρίτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Παρότι δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα του, ρίχνοντας τον πήχη στα 5 μέτρα και 50 εκατοστά, στη συνέχεια προχώρησε στα 5 μέτρα και 65 εκατοστά.

Ο Έλληνας αθλητής τότε πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια και μετά πήγε στα 5.75μ., όπου για άλλη μία φορά έριξε τον πήχη και τον πέρασε τη δεύτερη. Στα 5.85μ., όμως, πέρασε με την πρώτη το ύψος ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Εκείνη τη στιγμή ο Μόντο Ντουπλάντις είχε αποτύχει δύο φορές σε αυτό το ύψος, περνώντας με την τρίτη, όμως οι Μάρσαλ και Νίλσεν δεν τα κατάφεραν, κάτι που σήμαινε ότι ο Εμμανουήλ Καραλής εξασφάλισε το μετάλλιο.

Οι προσπάθειες του Εμμανουήλ Καραλή:

5.50μ.:Χ-
5.65μ.:ΧΟ
5.75μ.:ΧΟ
5.85μ.:Ο
5.90μ.:Χ-
5.95μ.:ΧX

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM