Ηράκλειο: Αναστέλλονται από σήμερα οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ηράκλειο: Αναστέλλονται από Δευτέρα οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Από τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ως και το Σάββατο 24 του μήνα δεν θα εκτελούνται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», αναστέλλονται από αύριο Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Απριλίου, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης σε ένα τμήμα περίπου 700 -800 μέτρων του κυρίως διαδρόμου.

Οι εργασίες σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Γιώργος Πλιάκας, θα γίνουν στο μεσαίο κομμάτι του διαδρόμου. Ο ίδιος επισήμανε ότι με αυτή την ασφαλτόστρωση και όσες έχουν προηγηθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» τα προηγούμενα χρόνια, ουσιαστικά θα υπάρχει ένας καινούργιος ασφαλτοτάπητας στο μισό τουλάχιστον τμήμα του διαδρόμου.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια των πτήσεων από και προς τα αεροδρόμια Χανίων και Σητείας, όπως διευκρίνισε ενώ σημείωσε ότι η επιλογή αυτού του διαστήματος για τις εργασίες δεν ήταν τυχαία, αφού πρόκειται για την εβδομάδα με τη μικρότερη επιβατική κίνηση όλου του χρόνου.

«Έχουν γίνει κι άλλα έργα εκσυγχρονισμού στο αεροδρόμιο» είπε ο αερολιμενάρχης, διευκρινίζοντας ότι αυτά συνδέονται τόσο με τις κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, όσο και τα καινούργια λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους επιβάτες προς τα αεροπλάνα.«Αν σκεφτούμε ότι είναι ένα αεροδρόμιο το οποίο έχει ημερομηνία λήξης λειτουργίας, νομίζω ότι και αυτά που κάνουμε είναι αρκετά σημαντικά βήματα, για να μπορέσουμε να εξυπηρετούμε καλύτερα τους επιβάτες, μέχρι να πάμε στο νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι, όπου θα τους εξυπηρετούμε πολύ καλύτερα» επισήμανε ο κ. Πλιάκας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM