«Η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη»

«Η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη» Facebook Twitter
0

Συνάντηση στο λευκό Οίκο είχε ο Μπαράκ Ομπάμα με το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, κατά την οποία συζητήθηκε και το θέμα της Ελλάδας. Οι δύο πρόεδροι ανακοίνωσαν μετά, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη, με τον Ολάντ να σημειώνει ότι υπάρχει σύγκλιση στις απόψεις των δύο σε ότι αφορά στην ανάπτυξη. Ο Ομπάμα επισήμανε ότι η σύνοδος των G8 που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Καμπ Ντέιβιντ, θα πρέπει να επικεντρωθεί στους τρόπους προαγωγής της ανάπτυξης για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Για ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας όχι μόνο για τους λαούς της Ευρώπης αλλά και για την παγκόσμια οικονομία, έκανε λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM