Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Live η ονομαστική ψηφοφορία

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Live η ονομαστική ψηφοφορία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με αρκετή καθυστέρηση από ότι ήταν προγραμματισμένο ξεκίνησε η διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση όχι μόνο για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και για το σύμφωνο φιλίας με την Τουρκία. Άφησε επίσης αιχμές κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Το σχόλιο του Μαξίμου ήρθε άμεσα με μόνο δύο λέξεις: «Κανένα σχόλιο».

Οι προωθούμενες διατάξεις έχουν εξασφαλίσει στήριξη 5 κοινοβουλευτικών ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας και περίπου 180 βουλευτών. Ωστόσο, τώρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στις διακομματικές διαφοροποιήσεις.

Σε λίγο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολάκης σε Μητσοτάκη: «Πάλι με έπιασε στο στόμα σου;»

Πολιτική / «Μητσοτάκη μην με ψάχνεις, έχω δουλειά που σώζει ζωές» έγραψε ο Πολάκης και ανέβασε φωτό από χειρουργείο

Ο Παύλος Πολάκης δεν είναι στη Βουλή εν όψει της ψηφοφορίας και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό που αναρωτήθηκε αν ο βουλευτής Χανίων θα υπερψηφίσει το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM