Επαφές Σαμαρά - Μπακογιάννη για κοινή κάθοδο

Επαφές Σαμαρά - Μπακογιάννη για κοινή κάθοδο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται να βρίσκονται σε επαφή, για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη συγκρότηση ενός ευρύτερου φιλοευρωπαϊκού μετώπου.

Οι σχετικές διαβουλεύσεις φέρονται να είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ έγινε λόγος ακόμα και για συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση του κ. Σαμαρά είναι να τεθεί η κ. Μπακογιάννη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η ίδια όμως φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι καθόλου υποψήφια.

Σοβαρές αντιδράσεις υπήρξαν ήδη στις τάξεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πλέον αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM