Επαφές Σαμαρά - Μπακογιάννη για κοινή κάθοδο

Επαφές Σαμαρά - Μπακογιάννη για κοινή κάθοδο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται να βρίσκονται σε επαφή, για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη συγκρότηση ενός ευρύτερου φιλοευρωπαϊκού μετώπου.

Οι σχετικές διαβουλεύσεις φέρονται να είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ έγινε λόγος ακόμα και για συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση του κ. Σαμαρά είναι να τεθεί η κ. Μπακογιάννη επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η ίδια όμως φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι καθόλου υποψήφια.

Σοβαρές αντιδράσεις υπήρξαν ήδη στις τάξεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πλέον αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM