Προφυλακίστηκε ο γνωστός τράπερ για τον τραυματισμό φοιτητή

Προφυλακίστηκε ο γνωστός τράπερ για τον τραυματισμό φοιτητή Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο γνωστός τράπερ για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή.

Ο γνωστός τράπερ κατηγορείται ότι επιτέθηκε μαζί με ένα ακόμη άτομο στον 23χρονο φοιτητή πριν από περίπου δέκα μέρες.  Οι κατηγορίες εναντίον του είναι η απόπειρα ανθρωποκτονία. Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο φοιτητής δεν έπεσε στο έδαφος από το δικό του χτύπημα και ότι δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Το χρονικό της επίθεσης του τράπερ 

Ο τράπερ κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή, που έγινε τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.  Το θύμα βρισκόταν με την παρέα του στην οδό Συγγρού, όταν σύμφωνα με τη δικογραφία δέχθηκε απρόκλητη επίθεση στο κεφάλι και το σώμα από τους δύο κατηγορούμενους. Αφορμή για την επίθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να στάθηκε μια ερώτηση που έκανε στον τράπερ ο φοιτητής. 

Μετά την επίθεση, ο 23χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και κοιμήθηκε. Όμως, όταν ξύπνησε δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει αιμάτωμα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ο φοιτητής υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, όπου παραμένει. Η κατάσταση της υγείας του 23χρονου φοιτητή κρίνεται μέχρι και σήμερα σοβαρή.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM