Ο Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

Ο Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ Facebook Twitter
0

O Γιάννης Μιχελάκης, εκπρόσωπος του κόμματος δήλωσε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ», προαναγγέλλοντας παράλληλα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την επανένωση της κεντροδεξιάς.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «θα γίνουν όλες οι κινήσεις που πρέπει», σημειώνοντας πως «ο Αντώνης Σαμαράς και προεκλογικά είχε μιλήσει για πανστρατιά χωρίς όμως να είναι θετικό το αποτέλεσμα».Υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν πέτυχε «καλό αποτέλεσμα στις εκλογές» και ότι ίσως είχε κόστος η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Τέλος αναφερόμενος στις διεργασίες για το σχηματισμό κυβέρνησης, επέμεινε στην ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν είναι αισιόδοξος. «Τα κόμματα δεν βάζουν νερό στο κρασί τους, η πρώτη προσπάθεια έγινε από τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δεν κατέληξε. Μπήκαν προϋποθέσεις και όταν κάποιος μένει οχυρωμένος πίσω από μία θέση, τότε δεν υπάρχει αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM