Οι Anonymous έκαναν επίθεση στη Virgin Media

Οι Anonymous έκαναν επίθεση στη Virgin Media Facebook Twitter
0

Μετά την πρωτοφανή απόφαση Βρετανικού δικαστηρίου, η οποία υποχρέωσε τους μεγαλύτερους παρόχους Internet στη Βρετανία να μπλοκάρουν την πρόσβαση στο The Pirate Bay, οι Anonymous δεν έμειναν αδιάφοροι για ακόμη μια φορά.

Οι Anonymous έκαναν επίθεση στη Virgin Media Facebook Twitter

Ως εκ τούτου, η δημοφιλής ομάδα hackers έκανε επίθεση στη Virgin Media

Οι Anonymous έκαναν επίθεση στη Virgin Media Facebook Twitter

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GigaOM, η Virgin Media δικαιολόγησε τη στάση της με επίσημη ανακοίνωση:

«Ως υπεύθυνος πάροχος (ISP), η Virgin Media συμμορφώνεται με τις εντολές του δικαστηρίου αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αντιμετώπιση του ζητήματος της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων απαιτεί νόμιμες εναλλακτικές λύσεις, που θα δώσουν πρόσβαση σε υλικό στη σωστή τιμή, έτσι ώστε να αλλάξουν οι συνήθειες των καταναλωτών».

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η θέση που πήραν οι υπεύθυνοι του Pirate Bay για την επίθεση των Anonymous:

«Δεν ενθαρρύνουμε τέτοιες ενέργειες. Πιστεύουμε σε ένα ανοικτό και δωρεάν Διαδίκτυο, όπου οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του. Ακόμη και αν διαφωνούμε κάθετε με αυτές, ακόμη και αν μας μισούν. Επομένως, μην τους πολεμάτε χρησιμοποιώντας τις δικές τους άσχημες μεθόδους. Οι επιθέσεις DDoS και τα μπλοκαρίσματα είναι επίσης μορφές λογοκρισίας. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, ξεκινήστε έναν tracker, γράψτε ένα μανιφέστο, συμμετέχετε ή ξεκινήστε μια πειρατική οργάνωση, μάθετε τους φίλους σας την τέχνη του BitTorrent, στήστε έναν proxy server, γράψτε τις πολιτικές πεποιθήσεις σας, δημιουργήστε ένα πρωτόκολλο P2P, εκτυπώστε μερικά πειρατικά posters και γεμίστε την πόλη σας με αυτά, υποστηρίξτε τους καλλιτέχνες του Promo Bay ή απλά γίνετε καλά παιδιά και τηλεφωνήστε στη μητέρα σας να της πείτε ότι την αγαπάτε».

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ SHENZOU 23

Τech & Science / Πειράματα με έμβρυα και καλλιέργειες ρυζιού στο διάστημα: Τι θα δοκιμάσει η Κίνα στην αποστολή Shenzhou-23

Η αποστολή προς τον διαστημικό σταθμό Tiangong περιλαμβάνει περισσότερα από 100 πειράματα, ενώ ένας από τους αστροναύτες θα παραμείνει σε τροχιά για έναν χρόνο
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ' κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ' προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
Μια startup του Πίτερ Θίελ θέλει να βάζει τους δημοσιογράφους σε «δίκη» με τεχνητή νοημοσύνη

Τech & Science / Μια startup του Πίτερ Θίελ θέλει να βάζει τους δημοσιογράφους σε «δίκη» με τεχνητή νοημοσύνη

Το Objection υπόσχεται να ελέγχει δημοσιεύματα με τεχνητή νοημοσύνη και χρεώνει από 2.000 δολάρια για κάθε αμφισβήτηση. Οι επικριτές του βλέπουν ένα νέο εργαλείο πίεσης απέναντι σε ρεπόρτερ, εμπιστευτικές πηγές και ερευνητική δημοσιογραφία.
THE LIFO TEAM
INSTAGRAM INSTANTS

Τech & Science / Instagram Instants: Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία της πλατφόρμας

Το Instagram λάνσαρε παγκοσμίως τη νέα λειτουργία, επιχειρώντας να επιστρέψει στην πιο αυθόρμητη κοινοποίηση φωτογραφιών, με περιεχόμενο που εξαφανίζεται και θυμίζει εφαρμογές όπως το BeReal και το Snapchat
THE LIFO TEAM
Η Oprah έβαλε το Claude να ρωτήσει τον δημιουργό του γιατί χτίζει μια AI που φοβάται ο ίδιος

Τech & Science / Η Oprah έβαλε το Claude να ρωτήσει τον δημιουργό του γιατί χτίζει μια AI που φοβάται ο ίδιος

Από τα παιδιά που μιλούν κρυφά με chatbots μέχρι το Πεντάγωνο και ένα νέο μοντέλο που «μοιάζει με όπλο», οι ιδρυτές της Anthropic εξήγησαν στην Oprah γιατί η AI δεν είναι πια απλώς εργαλείο, αλλά ζήτημα εμπιστοσύνης.
THE LIFO TEAM