«Βιασμός της ελληνικής ιστορίας η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή»

«Βιασμός της ελληνικής ιστορίας η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή» Facebook Twitter
0

Ως «βιασμό της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας», χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, την είσοδο της «Χρυσής Αυγής» στη Βουλή των Ελλήνων. Σε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την εξηκοστή-έβδομη επέτειο της αντιφασιστικής νίκης κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ο κύριος Χριστόφιας χαρακτήρισε απαράδεκτο και φοβερά ζημιογόνο για την πατρίδα και το λαό, να υπάρχει, όπως είπε, «οργανωμένη προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας και δικαίωσης της προδοσίας του 1974, με την απόδοση τιμών στους πρωτεργάτες των φασιστικών ενεργειών που οδήγησαν την Κύπρο και το λαό μας στην καταστροφή».

Σημείωσε ακόμη ότι μια από τις παρενέργειες της πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, είναι η ενίσχυση της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM