Πέθανε ο Ντέιβιντ Γκέιλ από το «Beverly Hills 90210»

Πέθανε ο Ντέιβιντ Γκέιλ από το «Beverly Hills 90210» Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Πέθανε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Γκέιλ γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Beverly Hills, 90210.

Ο Ντέιβιντς Γκέιλ, πέθανε σε ηλικία 58 ετών ενώ δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η αιτία θάνάτου του. Πριν από λίγο, ο Πίτερ Φεριέρο, ο οποίος φιλοξενεί ένα podcast του Beverly Hills, 90210, έκανε γνωστή την είδηση μέσω του Instagram Story του. «Μόλις μου είπαν οι φίλοι του ότι ο Ντέιβιντ Γκέιλ πέθανε», είπε ο Φεριέρο. «Είμαι τόσο στενοχωρημένος από αυτά τα νέα. Τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω».

Την είδηση επιβεβαίωσε η αδελφή του ηθοποιού, που είχε υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Μπρέντα, (Σάνεν Ντόχερτι) στο Βeverly Hills 90210.

«Δεν υπήρξε σχεδόν ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, στο πλευρό μου, πάντα ο καλύτερός μου φίλος έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα και οποιονδήποτε», έγραψε στη λεζάντα με μία φωτογραφία των αδελφών αγκαλιά. «Θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ ανθρωπάκο που θα λείπεις κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας για πάντα, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος». έγραψε η αδελφή του στην ανάρτησή της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Η βιομηχανία κινηματογράφου απαντά στο μποϊκοτάζ χιλιάδων ηθοποιών - «Στοχεύετε τα λάθος άτομα»

Διεθνή / Ισραήλ: Η βιομηχανία κινηματογράφου απαντά στο μποϊκοτάζ χιλιάδων ηθοποιών - «Στοχεύετε τα λάθος άτομα»

Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η δέσμευση για μποϊκοτάζ των ισραηλινών κινηματογραφικών θεσμών που «εμπλέκονται σε γενοκτονία και απαρτχάιντ κατά του παλαιστινιακού λαού», ο αριθμός των υπογραφόντων έφτασε τις 3.500
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη θέση της διοικήτριας της FED ενώ «μάχεται» για την απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Λίσα Κουκ παραμένει στη FED ενώ θα «μάχεται» ενάντια στην απομάκρυνσή της από τον Τραμπ

Ομοσπονδιακός δικαστής μπλόκαρε προσωρινά τον Τραμπ από το να αποπέμψει την Κουκ από τη θέση της διοικήτριας της FED, έπειτα από καταγγελίες για απάτη σε στεγαστικά δάνεια
LIFO NEWSROOM
Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM