Τομ Κρουζ: Επιστρέφει ως Πιτ Μάβερικ Μίτσελ στο Top Gun 3

Τομ Κρουζ: Επιστρέφει ως Πιτ Μάβερικ Μίτσελ στο Top Gun 3 Facebook Twitter
Φωτ.: imdb
0

Έτοιμος να επιστρέψει στο ρόλο του «Πιτ Μάβερικ Μίτσελ» είναι ο Τομ Κρουζ για την τρίτη ταινία του Top Gun.

Ο Τομ Κρουζ, υποδύθηκε για πρώτη φορά τον γνωστό χαρακτήρα στην πρώτη ταινία Top Gun το 1986. Έπειτα το 2022 επέστρεψε με την ταινία Top Gun: Maverick, η οποία αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, με εισπράξεις 1.496 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο box office παγκοσμίως. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Paramount έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την τρίτη ταινία και ήδη ανέθεσε στον σεναριογράφο του Top Gun: Maverick Έχρεν Κρούγκερ το τρίτο μέρος της.

Παράλληλα πηγές μεταφέρουν ότι για την τρίτη ταινία σχεδιάζεται να επιστρέψει ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Κοσίνσκι αλλά και οι συμπρωταγωνιστές του Τομ Κρουζ στις προηγούμενες ταινίες, Γκλεν Πάουελ και Μάιλς Τέλερ. Παρότι δεν προκαλεί εντύπωση η δημιουργία της τρίτης ταινίας, υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός υπέγραψε πρόσφατα νέα συμφωνία με την ανταγωνιστή Warner Bros, η οποία όμως δεν είναι αποκλειστική.

Εκτός από εμπορική επιτυχία, το Top Gun: Maverick ήταν επίσης υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας στα Όσκαρ του 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM