Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες- Πού αναμένονται χαλαζοπτώσεις

Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες- Πού αναμένονται χαλαζοπτώσεις Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Συνεχίζεται η κακοκαιρία εξπρές και σήμερα με τις βροχές και τις τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και τα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo, σήμερα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, ενώ πιο τοπικού και πρόσκαιρου χαρακτήρα βροχές και πιθανές καταιγίδες αναμένονται στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους στη Δυτική Ελλάδα κυρίως μετά τις απογευματινές ώρες ενώ στα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι και οι χιονοπτώσεις, που αναμένονται στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά πάνω από τα 1.200-1.500 μέτρα.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 14, στην Ήπειρο από -1 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 15-16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Ελλάδα / Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα - Τι καταγγέλλουν οι επιβάτες

Οι λιμενικές αρχές διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το σκάφος προσέκρουσε στην ξέρα ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ρυμούλκησης και μεταφόρτωσης των οχημάτων
LIFO NEWSROOM
Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Ελλάδα / Λουτράκι: Δύο γυναίκες νεκρές και μία τραυματίας σε τροχαίο στη λίμνη Βουλιαγμένης

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
LIFO NEWSROOM
Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM