Βρέθηκε μαριχουάνα στις αποσκευές Έλληνα ιερέα στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Βρέθηκε μαριχουάνα στις αποσκευές Έλληνα ιερέα στο αεροδρόμιο Λάρνακας Facebook Twitter
0

Τρία κιλά μαριχουάνας εντόπισε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις αποσκευές ιερέα, 37 ετών από την Ελλάδα, ο οποίος υπηρετεί σε ενορία της ευρύτερης Λευκωσίας.

Η σύλληψη του ιερέα έγινε από άντρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ύστερα από πληροφορίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή, υποστηρίζοντας ότι μετέφερε τα ναρκωτικά «με σκοπό την προμήθεια, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα».

Το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του. Η αστυνομία αναζητεί τους προμηθευτές και τους παραλήπτες των ναρκωτικών.

  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM